tiistaina, elokuuta 23, 2005

Lähettäisitkö sinä lapsesi reikikurssille?
Veteraaniurheilijan valvovat silmät ovat taas nähneet vakavaa huuhaata: Konsan Kartano - niminen rekisteröity yhdistys järjestää Reikikurssin lapsille eräänä syyskuisena viikonloppuna tänä vuonna, eli vuonna 2005! Kurssin kuvausteksti ei jätä ainakaan minua kylmäksi:

Opi välittämään parantavaa energiaa rajattomasti itsellesi ja läheisillesi. Oppimiskyky paranee rauhallisuuden, keskittymiskyvyn ja luovuuden lisääntyessä. Apua kipu-, jännitys- ja erilaisiin pelkotiloihin. Itseluottamus kasvaa, terveys kohenee. Saat aina lisää voimaa ja kestävyyttä tarvittaessa.

Nyt on taas pakko kysyä: Eikö millään ole enää mitään väliä? Tässä houkutellaan viattomia lapsia huuhaan piiriin. Lähettäistkö sinä lapsesi reikikokemuksesta nauttimaan?

Mitä ihmettä on reikikurssi? Reiki ry vastaa:

Reiki on ikivanha tiibettiläinen tekniikka, joka luonnollisella tavalla palauttaa kehomme ja mielemme tasapainon. Reiki täyttää tyhjäksi käytetyt energia-varastomme ja antaa takaisin elinvoimamme sekä auttaa kehoamme saavuttamaan optimaalisen terveyden. Kaikki kehon solut on rakennettu värähtelevästä energiasta (jo Einstein aikanaan tiesi tämän). Värahtelemällä eri nopeuksilla solut muodostavat ihmisessä erilaisia kudoksia ja elimiä kuten esimerkiksi luumassan, lihaksiston ja veren. Mitä nopeammin energia värähtelee soluissa, sitä pehmeämpi rakenne muodostuu. Luumassa värähtelee hitaammin kuin lihakset ja veri taas nopeammin. Aivan kuten vesi värähtelee nopemmin kuin jää mutta hitaammin kuin höyry. Reiki on energiaa ja se toimii fysiikan lakien mukaisesti.

Biologiankirjoista ei välttämättä ole hyötyä etsiessämme tietoa kudosten syntymekanismiin värähtelyn avulla. Eläintieteen professori JR ei muistanut mainita värähtelyteoriaa varsin perusteellisilla kehitysbiologian luennoillaan Åbo Akademissa. Hän puhui vain jostakin alkiokerrosten synnystä, induktiotapahtumista, tärkeistä signaalimolekyyleistä ja uskoi kudosten ja elinten erilaistumiseen toimiviksi rakenteiksi aivan muulla tavalla kuin värähtelyllä. Ainoa värähtelyyn viittaava asia oli jännityksestä vapiseva käteni kun yritin muistaa oppimani asiat lopputentissä.
Viittaus Einsteiniin oli komea! Onkohan tässä peräti käyty lukemassa Einsteinin verratonta spektraalioppia? Spektraaliopillahan pystyttiin todistamaan suhteellisuusteorian oikeellisuus. Ja reikikurssin vetäjä Rita Forsberg-Kimura perehdyttää varmaankin ensi tilassa lapset spektraaliviivojen värähdyslukuihin ja gravitaatiokenttiin. Nämä äärimmäisen vaikeat Nobelfyysikkoja vuosikausia piinanneet ongelmat selviävät kädenkäänteessä. Einstein kääntyy haudassaan!

Iloitsin asuessani reikivapaalla alueella! Oletko sinä reikivaarassa?

Blogiarkisto