torstaina, elokuuta 11, 2005

Sinustako enkelienergianhoitaja?

Pyydän teiltä apua, rakkaat blogini lukijat.

Vastasin äsken erään blogikirjoittajan sanomaan, joka sivusi harhaoppeja ja huuhaata. Tunsin tarvetta hiukan jatkaa aiheen herättelyä omassa blogissani. Kristillisen elämänkatsomuksen omaavana ihmisenä vastaan lähes vaistonvaraisesti myöntävästi enkelien olemassaoloon. Aivan kuten Jeesus Kristus on totta, täytyy myös enkeleitä olla, päättelen poikkeuksellisen mutta samalla vapauttavan lapsenomaisesti. Joinakin heikkoina hetkinä tosin enkelikäsitykseni on ollut lujilla. Syy tähän on se, että eräässä sielunhoidollisessa keskustelutilanteessa (tiedän toki että minulla on vaitiolovelvollisuus, enkä kerro enemmän yksityiskohtia!) tuli yllättäen esiin eräs enkeliopettaja (!), johon keskustelukumppanini oli perehtynyt. Äsken löysin sattumalta lisää tietoa tuosta enkeliopettajasta. Hän näyttäisi pistävän rahoiksi enkeliopetuksellaan. Pistän tähän keskeiset asiat aika pitkästä selostuksesta MTV3:n sivuilta (lukekaa ihmeessä koko juttu!). Olen lihavoinut jotkin kohdat ja näihin toivoisin kommentteja. Olenko minä jotenkin liian kriittinen, kun pidän enkeliopettajaa huijaajana? Kas tässä teille luettavaa:

...Rayzhel Eeston uskoo olevansa itse yhteydessä enkeleihin, ja saavansa heiltä voimaa ja enkelienergiaa välitettäväksi toisillekin.
- Enkelit ovat Jumalan olemuksia ja edustavat ylläpitävää elämänvoimaa, sanoo Rayzhel Eeston, ja arkkienkelit edustavat jumalan tunteita. Samuel rakastaa ja Rafael parantaa.
Rayzhel Eeston on syntyperältään supisuomalainen nainen, joka on saanut eksoottisen nimensä, henkisen nimen, ”ylösnousseelta mestarilta” tuonpuoleisesta. Nimi on hänen mukaansa anagrammi, ja tarkoittaa parantajaa ja selvänäkijää, joka välittää tonneittain enkelienergiaa.
Eeston on vetänyt energiakoulutusta jo 18 vuoden ajan, ja uskoo kutsumuksensa jatkuvan vuoteen 2007 asti. Kurssin tavoitteena on hänen mukaansa ennen kaikkea oman persoonan puhdistuminen ja henkinen kasvu. Moni saa 16 viikon kurssista kuitenkin itselleen myös ammatin, enkelienergiahoitajana.

Kurssiohjelmaan kuuluu meditaation, henkisten aistien kehittämisen, chakraoppien, enkelioppien ja enkelihierarkioiden ohella myös yrityksen perustamista ja verotusta. Kurssimaksu majoituksineen on noin 1600 euroa.

- Kurssi ei ole helppo, Eeston toteaa. Siinä käydään läpi niin syvällisiä asioita, että niiden kohtaaminen vaatii hyvin paljon voimia. Kaikki eivät jaksa koko kurssia. Mutta kurssitodistuksia jakaessani näen ympärilläni vain ihmisiä, joiden aurat ovat ehyitä. Se on joka kerta valtavan hieno kokemus.

- Enkelien avulla ihminen voidaan auttaa tuskasta pois tavattoman nopeasti, sanoo Rayzhel Easton. - Energiahoidolla on sitä paitsi kaikkein vähiten sivuvaikutuksia, hän hymyilee.

- Toki tämä vaatii sen, että ihminen uskoo jälleensyntymän mahdollisuuteen, siihen, että olemme kaikki saman energian aikaansaannoksia. Ilman sitä sanani ovat vain tyhjää helinää, Eeston toteaa.

Lisätietoja: Enkeliopettaja opettaa näitä asioita ihan oikeasti eräässä kansanopistossa! Lue myös tämä tieto!

Kiltit, blogiani lukevat ihmiset, olkaa nyt niin ystävällisiä ja selostakaa minulle ylläolevaa minulle käsittämätöntä enkelioppia. Tarvitsen tietoa enkeliopettajasta jatkokeskusteluissani erään ystäväni kanssa.

Blogiarkisto