torstaina, elokuuta 04, 2005

Sateen jälkeen runsaasti happea ilmassa
Sade lakkasi juuri sopivasti ennen lenkille lähtöä. Kävelin 5.10-5.20 min/km-vauhdilla 5 km, jonka jälkeen seurasi 7 km vauhtileikittelyä. Tein useita 300-500 m pyrähdyksiä lähes täysillä ja ylämäet kävelin ylös tosi reippaasti. Tuntui kevyeltä, sillä ilmassa oli runsaasti happea sateen jäljiltä.

Päivällä oli Veteraaniurheiluliiton hommia tarjolla. Muutama ongelma piti selvittää ja saada selvyyttä Ikiliikkuja-lehden kohtaloon. Tein muutaman tunnin päivitystyötä SVU:n sivuilla. Selasin kuva-arkistoa vähän sillä mielellä, löytyisikö sieltä Viikon Kuvaa. Juttelin H:n kanssa erään tiedottaja-häirikön tilanteesta.

Olen kahdestaan kotona tyttäreni kanssa. Ihan mukavaa. Hän on reipas 14-vuotias tyttö. Hän pelaa jalkapalloa vallan mainiosti II-divisioonassa. Ihailen hänen loistavaa asennetta huippu-urheilija veljiinsä. Siinä olisi moni tyttö kokenut jäävänsä alakynteen ja heittäytynyt kateelliseksi. J-E-poikani on maajoukkuehiihtäjien kanssa leirillä Ruotsissa ja H-C-poikani yrittää tehdä urheilijan uraa Armeijassa loistavasti sujuneen varusmiespalveluksen jälkeen. Eilisen Uudenkaupungin-keikkani takia en nähnyt M-L-tytärtäni ja S-M-tyttärentytärtäni.

O-tiedosto jakoon!

Blogiarkisto