keskiviikkona, syyskuuta 07, 2005

Nälkä lähtee valolla!

Pitäkää lujasti kiinni, sillä nyt on huuhaata tarjolla mistäpä muusta kuin ravinnosta (tai oikeastaan ravinnon puutteesta). Helena Blanka väittää voivansa elää syömättä, sillä hänessä virtaa valon energiaa! Hän ei tarvitse kiinteää ravintoa, sillä häntä ruokkii kaikkea ympäröivä valo. Syömättömyyteen tottuu kuulemma:

- Tänään en ole pannut suuhuni mitään. Saatan satunnaisesti, hyvin harvoin kokeilla lusikallista kakunkulmaa tai ottaa palan suklaata. Seurassa vaikka kaakaon juominen tekee hetkestä juhlavamman, lepertelee Helena.

Hän väittää tuntevansa alle parikymmentä varsinaisen ihmedieetin läpikäynyttä, mutta hänen postituslistallaan on kolmisensataa asiasta kiinnostunutta.
- Suomelle tämä on vielä aivan uutta, mutta esimerkiksi Saksassa valoravinto on tunnettu jo kauan, Helena vielä lisää, mutta nyt pettää jo veteraaniurheilijan pokka... Lukekaa loput lehdestä.

Ei tätä tarvitse kommentoida, ihmetelkää vain tykönänne tätä eksytyksen määrää. Lisää uskomattomia tarinoita löytyy täältä (keksittyjä mutta ilmeisesti täysin mahdollisia).

Blogiarkisto