sunnuntaina, syyskuuta 18, 2005

SM-hopeaa, valvojan tehtäviä ja liikuntakokous

Oli mukava kilpailla Tampereella veteraanien SM-tiekävelyissä. Kotiin viemiseksi sain SM-hopeamitalin. Mukavinta oli nähdä valmennettavieni upeat esitykset!
Olin kisojen virallinen valvoja, joten ennen ja jälkeen kisani oli pientä vipinää tarkistellessani onko kaikki kunnossa. Ihan hyvin Kunto-Pirkat järjesti kisat.
Iltapäivällä oli vielä kokous. Olen Suomen Veteraaniurheiluliiton koulutus- ja valmennusvaliokunnan puheenjohtaja. Meillä oli mielenkiintoinen keskustelu uusista tuulista valmennusrintamalla ja saimme valmennusprojektin nytkähtämään eteenpäin taas piirun verran. KP oli löytänyt mukavaa tietoa saksalaisten ikäurheilijoiden valmennusmenetelmistä. Niistä yritämme poimia kehityskelpoiset ideat talteen. HS kertoi liikuntatutkimuksista ja päätimme veteraanien MM-kisojen yhteyteen (vuonna 2009) järjestää kansainvälistä liikuntaseminaaria. PS oli työstänyt ideaamme veteraaniurheilijoille suunnatuista lajikuvauksista. Päätimme anoa idean kehittämiseen rahaa OPM:ltä. Minulla itselläni oli mukavaa kerrottavaa urheilijoiden ravitsemushankkeista. Pikkuhiljaa on ymmärretty tämänkin asian tärkeys. Samaten oli mukavaa kerrottavaa vetämästäni veteraaniurheilijoiden valmennusryhmästä ("chrisun kopla").
Kotiin ajellessani iltahämärissä huomasin useamman peuran pyrkivän tien yli. Nyt ei kannata kaahailla. Poikani teki vastikään tuttavuutta peuran kanssa. Auto meni lunastukseen. Onneksi pojalle ei tapahtunut mitään.

Blogiarkisto