sunnuntaina, lokakuuta 23, 2005

Palautetta on tullut! KIITOS!

Lähetin sähköpostilla christerin Ravintouutiset no. 1 noin 300:lle suomalaiselle. Olen tänään iltapäivällä vastaanottanut professori A:lta sähköpostiviestin, jossa kiitetään paketista. Viesti jatkuu: "...on todella erinomaista tietoa ja ilmaiseksi. Mielelläni juttelisin joskus kanssasi kahvikupin ääres kun käyt esim. J:ssä..." Nöyrä kiitos 24. positiivisesta palautteesta. Toistaiseksi kukaan ei ole halunnut pois postituslistaltani. Tosin perisuomalaiseen tapaan lähes 270 suomalaista on hiljaa. Haukkujakin olen saanut. Käytin vahingossa To: kenttää postitukseen. Olisi pitänyt käyttää Bcc: kenttää. Sillä tavalla ei vastaanottaja näkisi kenelle muulle lähetin kirjeen. Onneksi lähetin viestit 7:ssä eri lähetyksessä, joten vahinko on siten pienempi.
Tämä Ravintouutiset-julkaisu valmistuu minulta lähinnä sivutuotteena kun merkkaan muistiin itselleni mitä tiedelehdistä ja internetistä löytyy ravinnosta. Tieto mahdollisesti siirtyy aikanaan kirjaani Tutkimustietoa urheilijan ravinnosta.
Olen saanut huomattavan paljon vinkkejä lisätutkimuksista ja käynyt mielenkiintoista mielipiteitten vaihtoa esim. maratonharjoittelusta, antioksidanteista, lihavuudesta, liikunnasta ja Harvardin ravintokolmiosta. Teen tästä lukijapalautteesta yhteenvedon seuraavaan Ravintouutiseeni.

Mikäli haluat päästä mukaan christerin Ravintouutisten postituslistalle, ilmoittanet minulle sähköpostiosoitteesi niin lähetän sen sinulle ilmaiseksi.

christer.sundqvist@wakkanet.fi

Blogiarkisto