keskiviikkona, toukokuuta 10, 2006

Älä missään nimessä lue tätä!

Tämä on mainos, jossa voi ola ripaus itsekehua. Älä lue!

Osta jo tänään kirjani! Tilaa minulta luento!

Tutkimustietoa urheilijan ravinnosta on Suomen suosituimpia ravinto-oppaita urheilijoille, sillä sitä on myyty jo käsittämättömän paljon, eli yli 1000 kpl. On siinä monta puuta taas kaadettu metsästä moisen kirjamäärän tuottamiseksi. Miksi kukaan ei ole tästä minua moittinut? Muista asioista on jo moitittu ihan tarpeeksi. Moni tosi upea runokirja ei voi haaveillakaan moisista myyntiluvuista. Ne ovatkin huomattavasti ekoystävällisempiä kuin minun kirjani. Elämä on epäoikeudenmukaista! Hanki sinäkin jo tänään runokirja ja christerin ravinto-opas! Älä osta rasvaista sikaa säkissä vaan lue ensin ilmaiseksi 30 ensimmäistä sivua, 156 muuta sivua maksavat. Olen kirjan ensimmäisille 30. sivulle todennäköisesti hämäyksen vuoksi sijoittanut kaikkein järkevimmät jutut. Ota selvää pitääkö paikkansa! Kirja maksaa 10 euroa, eli todennäköisesti puolet vähemmän kuin se runokirja. christer.sundqvist@wakkanet.fi / 040-7529274

Kilpirauhaspotilaan ravinto on Suomen ainoa ravinto-opas kilpirauhasihmisille, jota on myyty lähes 1000 kpl. Vielä tämä kirja puuttuu arviolta 2. miljoonasta suomalaiskodista. Viidesosa Suomen Kilpirauhasliiton jäsenistä ovat kirjan jo hankkineet. Säälistä ilmeisesti. Hanki tämä paljon kehuja ja hämmästyttävän vähän moitteita saanut kirja jo tänään Suomen Kilpirauhasliitosta / Elena Teider! toimisto@kilpirauhasliitto.fi / 09-8684 6550. Kirja maksaa 10 euroa ja on ilmeinen vaara, että christer saa kirjasta jopa pikkuisen voittoa. Älä harmittele, ei hän varmaan koskaan tuolla kirjalla pääse omilleen. Kyllä Elena on vielä muutaman kuukauden luvannut jatkaa kirjekuorien liimaamista ja kirjojen pakkaamista lähetyskuntoon.

christer sundqvist on jäljittelemätön ravinto- ja terveysasioista luennoitsija. Ehkä jopa Suomen 1000. parhaan luennoitsijan joukossa? Ehkä ei sentään? Joka tapauksessa hyvä luennoitsija on kyseessä. Internetistä tuttu mies ei jätä ketään kylmäksi. Tilaa mies paikalle alk. 1 euro / hereillä pysynyt kuuntelija + matkakulut. Inhottavasti christer kulkee autolla ja veloittaa juuri sen maksimimäärän, eli 0,42 euroa per kilometri ja tarkkana saat olla, että hän ei kurvaile vähänkään ylimääräistä. Pitkille matkoille hän saattaa istahtaa Pendoliinoon tai Scania Vabisiin ja silloin on vaarana, että joudut maksamaan christerin hotelliyön vielä kaupan päälle! Tilaa mies paikalle jo tänään, hitaat jäävät ilman tätä riemua. christer.sundqvist@wakkanet.fi / 040-7529274. Kesätarjouksistakin liikkuu huhuja.

Hämmästyttävällä viekkaudellan christer on ujuttanut julkaistavaksi höpötyksiään terveys-, ravinto- ja urheilulehtiin. Teksti on tosin vaikeasti tunnistettavissa, sillä lehden toimitus on yleensä tehnyt jutuista jopa julkaisukelpoisia ja kaikenlaisten nimimerkkien taakse hän saattaa piiloutua. Joka kuukausi hän häiritsee viattomien yöunta julkaisemalla itse tekemänsä Ravintouutiset. Jos tyytyy pelkkään PDF-versioon sen saa ilmaiseksi ilmoittamalla sähköpostiosoitteensa christerin tietoon. Joskus christer on niin ilkeä, että hän mainosmielessä lähettää ravintouutisensa pahaa aavistamattomalle potentiaaliselle, maksukykyiselle asiakkaalle. Jos et ole maksukykyinen, christer on epätietoinen taloudellisesta tilanteestasi. Voit tästä kurkata viimeisintä ravintouutista (PDF; 452 kg)

Ihan oikeita töitäkin christer välillä tekee. Hän sekoilee mm. erään lääkärikirjan kimpussa ja kirjoittaa runokirjaa...

Täältä löydät oikeiden kirjailijoiden myyntilukuja!

Blogiarkisto