torstaina, marraskuuta 24, 2005

Vuoden Porkkana valittu

Vuonna 2005 Kotimaiset Kasvikset ry. on valinnut Vuoden Porkkanaksi Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksen. Tämä valtakunnallinen neuvontajärjestö on ansiokkaasti edistänyt ravitsemussuositusten omaksumista jo vuosien ajan. Luennoilla ja kursseilla on annettu käytännön apua ja vinkkejä mm. juuri kasvisten käyttöön. Lisäksi Maa- ja kotitalousnaisten toimittamassa Koti-lehdessä kasvikset ovat olleet esillä näkyvästi.
Marjat saivat erityishuomion viime vuonna Maa- ja kotitalousnaisten toteuttamassa valtakunnallisessa elintarvikekampanjassa. Lisäksi uudessa Sentit peliin-kampanjassa neuvontajärjestö kannustaa terveellisiin elämäntapoihin, joihin kasvisten syönti kuuluu oleellisena osana.
Viestintäpäällikkö Pirjo Toikkanen, joka ystävällisesti lähetti tämän tiedon minulle, kertoo vielä seuraavaa: Vuoden Porkkana myönnetään vuosittain henkilölle, yritykselle tai yhteisölle, joka on tehnyt ansiokasta työtä kasvisten käytön lisäämiseksi ja monipuolistamiseksi. Vuoden Porkkana jaettiin nyt kuudennen kerran.

Blogiarkisto