maanantaina, kesäkuuta 05, 2006

Meidän äiti tekee teidän äitien ruoat


Saarioinen on vuonna 2005 tehnyt loistavan tuloksen. Näin hehkutetaan yhtiön sivuilla. Ja menestystä selitetään osaksi loistavalla mainoskampanjalla. Äitien tekemää ruokaa on saanut useita suomalaisittain merkittäviä palkintoja, viimeksi tänä vuonna myönnetyn Mainostajien Liiton Vuoden Mainostaja 2005-tunnustuksen. Saarioinen teki eineksistä hyveen kerrotaan eräällä vuoden 2005 mainoskampanjoita arvioivalla sivulla. Saarioisten mainos saa ehkä eniten tunnustusta oivalluksestaan, joka tekee pahaa omaatuntoa kärsivästä perheenäidistä sankarin. Se, että töistä kiirehtivä perheenäiti turvautuu einesruokaan ei ole enää synti, sillä äidithän tätäkin ruokaa valmistavat, vaikkakin teollisesti, viestii mainos.

Jotta totuus ei unohtuisi: Einesten ravintoarvoa on pidettävä kyseenalaisena. Sen voi jokainen Saarioisten tehtailla vieraillut allekirjoittaa. Teollisen käsittelyn jälkeen on kyseenalaista onko ruoassa kovinkaan paljon ravintoarvoa. Minä pidän äitien tekemästä ruoasta. Saarioisten mainoskampanja on tästä äitien tekemästä kotiruoasta tehnyt lähinnä naurettavan farssin. Mainos uppoaa kansaan ja kansa syö eineksiä, siksi kun kansa ei enää ajattele. Kommentoi!

Eräs äiti kirjoittaa: Saarioinen irtisanoo 43 henkilöä Valkeakoskella. Valkeakosken tehdas valmistaa pitsoja, piirakoita, ohukaisia ja lihavalmisteita. Niin että tiedätte: meidän äiti ei enää paista teidän äidin ohukaisia. Meidän äiti on työtön.

Totuus on tarua ihmeellisempää.

Blogiarkisto