lauantaina, maaliskuuta 18, 2006

Kirjoistani otettu uudet painokset

Kirjailijalle koittaa ilon hetki kun kuulee kirjan painoksen loppuneen ja kirjaa halutaan lisää. Näin on käynyt molemmille kirjoilleni lähes samanaikaisesti.

Suomen Kilpirauhasliiton toimistosta ilmoitettiin viikko sitten, että Kilpirauhaspotilaan Ravinto oli myyty loppuun, 2. painos tulee ulos painokoneista ihan näinä päivinä.

Tänään huomasin, että viimeisessä kirjalaatikossa näkyy pohja myös urheilijoille suunnatun ravinto-oppaani kohdalla. Siitä tulee uusi versio (sivumäärä noussut 20%! Hinta sama!) viikon sisällä ja nettiversion tilanneet huomaavat, että Tutkimustietoa urheilijan ravinnosta on jo heille päivittynyt.

Urheilijoilla on nyt valinnanvaraa, sillä ystäväni Olli Ilander on asiantuntijajoukkonsa kera myös saanut valmiiksi uuden ravinto-oppaansa. Se on aika kallis, enkä vielä tiedä oikein mistä sen voi tilata. Olen kuullut huhuja, että se olisi hankinnan arvoinen kirja. Muistaakseni kirja on nimeltään Liikuntaravitsemus.

TARJOUS!
Myyn pois viimeiset kymmenkunta Tutkimustietoa urheilijan ravinnosta 5 eurolla + postikulut. Nopeimmat ehtivät siis saamaan tuon 5-vuotisen aherrukseni tuloksen itselleen todella miellyttävään hintaan. Uusin versio maksaa 10 euroa + postikulut. Tilatkaa vaikkapa sähköpostilla tai puhelimella (pistä näkyville myös sana TARJOUS mikäli haluat vanhan version). Nettiversio on tavattoman suosittu (10 euroa, johon sisältyy vuoden 2006 kestävä lukuoikeus ja kuukausittaiset ravinnon uutiskirjeet). Kirjasta on demoversio (30 ensimmäistä sivua on mulkaistavana ihan ilmaiseksi!)

Blogiarkisto