tiistaina, maaliskuuta 28, 2006

Lihavuuslääkkeen laiton nettimyynti

Rimonabant (Acomplia) on lääke, jota käytetään lihavuuden ja siihen liittyvien terveysriskien hoitoon sekä tupakoinnin lopettamisen tukena. Euroopan lääkevirasto Emea arvioi parhaillaan lääkkeen tehoa ja turvallisuutta. Nyt Euroopan komissio varoittaa, että juuri tästä uudesta lihavuuslääkkeestä on tehty väärennöksiä, joita sitten kaupitellaan eri nettisivuilla. Kyseisellä lääkkeellä ei ole vielä myyntilupaa Euroopassa.

We are the first in the world to offer Rimonabant (generic Acomplia) to you The media has reported about it: a diet product that reduces your weight, makes you quit smoking and even decreases your need of alcohol.

Viranomaisten mukaan laittomia lääkekopioita käyttävät ihmiset vaarantavat oman terveytensä. Väärennökset eivät välttämättä sisällä lainkaan aktiivista lääkeainetta, tai ne voivat sisältää väärää lääkettä. Lisäksi kopiomyynti vahingoittaa lääketeollisuutta. Tämä ei ole mikään yksittäistapaus, sillä Euroopassa on myyty laittomasti 170 eri lääkettä viiden viime vuoden aikana. Yleisimmin laitonta kauppaa käydään uni-, erektio- ja viruslääkkeillä sekä kasvuhormoneilla. Näin kerrotaan Euroopan komission tiedotteessa, jonka voit ladata vaikkapa tästä.

Olkaa varovaisia!

Lue lisää: Wikipedia:Rimonabant, Acomplia Report, Mission Acomplia

Blogiarkisto