perjantaina, heinäkuuta 21, 2006

Lukeminen kannattaa aina

Huumoripitoinen Lehti -niminen internetissä ilmestyvä lehti kannattaa muuten lukea, jotta pysyy kärryillä maailman tapahtumista. Tässä muutama lukuelämykseen innostava otsikko huomautuksineen:

Stasi haastaa valtion oikeuteen Rusi-jutussa
Rusi-juttu nousi julkisuuteen vuonna 2002, kun suojelupoliisin tutkimukset Stasin Rusi-kytkennöistä tulivat ilmi. Stasin epäiltiin ottaneen yhteyttä Rusiin, mutta myöhemmin epäilykset todettiin perusteettomiksi. Joku irvileuka kommentoi tätä uutista toteamalla: Rusi meni saunaan, pisti laukun naulaan. / Stasi tuli saunasta - otti laukun naulasta!

Uusia tuulia Euroopan puoluekartalla
Euroopan maissa on kevään ja alkukesän aikana perustettu useita uusia puolueita, joiden odotetaan lyövän itsensä läpi seuraavien parin vuoden aikana järjestettävissä vaaleissa. Ruotsalainen Kunniamurhapuolue on ottanut tavoitteekseen kunniamurhan laillistamisen... Slovakiassa suosiotaan kasvattaa Rasististen väkivaltarikosten puolue. Naapurimaa Tsekissä puolestaan nukkuvia äänestäjiä herättelee Satunnaisten pahoinpitelyjen puolue. Italialainen Lahjonta- ja korruptiopuolue pyrkii hyötymään maan hallituksen epävakaasta asemasta. Hieman toisenlaiset lähtökohdat ovat Saksan kansallissosialistisella työväenpuolueella, joka etsii kannattajia Saksan nykyiseen, laajaan hallituskoalitioon tyytymättömistä äänestäjistä. Suomeen on tiettävästi tarkoitus perustaa Sosiaalidemokraattinen puolue kahdella a:lla kirjoitettuna, mutta hanke saattaa vielä kariutua Sosialidemokraattisen puolueen vastustukseen.

Kierrätyselokuvasähkeet suomeksi sunnuntaille
Kiviset ja Soraset kuvataan Libanonissa - Elokuva-alan jättiläinen TimeWarner valmistelee uutta Kiviset ja Soraset -näytelmäelokuvaa, jonka on määrä valmistua ensi kesäksi. Kuvauspaikaksi on varmistumassa Etelä-Libanon. “Näyttää siltä, että viikon tai parin kuluttua lavastus on aikasta tip-top", tuottaja Salomon Feelgood laskeskelee.

Blogiarkisto