tiistaina, elokuuta 29, 2006

40 000 lähestyy - kuka saa ravintokirjat?

Laskurini mukaan tätä vaatimatonta blogia on pian luettu 40 000 kertaa. Lupaan taas lähettää omat ravintokirjani sille onnelliselle/onnettomalle, joka on 40 000 lukija. Viimeksi kun 30 000 meni rikki heinäkuun puolessa välissä en onnistunut saamaan kirjojani perille. Verohallituksessa kukaan ei ilmoittautunut. Toivotaan tällä kertaa parempaa tuuria.

ONNEA VOITTAJALLE!

Minulla on ilo ja kunnia ilmoittaa, että blogini 40 000 lukija asuu Turussa, hän käyttää Saunalahden internetpalveluja (85.76.254.#) ja hänen tietokoneessaan pyörii Macintosh MacOSX. Hän vieraili sivuillani epäilyttävän lyhyen aikaa, eli 20 sek, juuri ennen vuorokauden vaihtumista. Viimeinen havaintoni hänestä on kun hän kävi kurkkaamassa tilauslomakettani. Käypä siellä uudestaan ja ilmoita minne voin lähettää kirjani? Samalla voit kertoa jonkin mukavan tunnistetiedon, jotta voin tarkistaa, että kirjat menevät oikealle henkilölle. Kerro minulle esim. mitä internetselainta mahdoit käyttää vieraillessasi sivuillani?

ONNEA VOITTAJALLE!

Vinkki
: Seuraava kirjojeni ilmaisjako tapahtuu 50 000:n vierailun kohdalla. Siihen taitaa olla aikaa yli kuukausi. Onko silloin Sinun vuorosi?

Blogiarkisto