lauantaina, elokuuta 05, 2006

Ravintoaiheinen karaoke tulossa syksyllä 2006 Suomeen


Uutta Suomessa!

Laihdutusryhmät! Kansanopistot! Yliopistot! Potilasyhdistykset! ym.

Lähden syksyllä 2006 toteuttamaan aivan uutta ravintoluentokonseptia. Varauksia otan vastaan 1.9.2006 alkaen. Varaa aika heti! (christer.sundqvist@wakkanet.fi, 040-7529274)

Idea on seuraava:
Kerää yhteen paikkakunnalla ravintoasioista kiinnostunut porukka (10-100 henkilöä). Hommaa itse luentotilat. Vaatimatonkin luentotila, kerhohuone tai tilava olohuone kelpaa mainiosti. Luennon pitämisestä en veloita normaalin matkakorvauksen (henkilöauto, juna, lina-auto) lisäksi luentopalkkiota. Halutessaan (ei pakko!) voi hankkia ennen luennon alkua ravintovihkosen, jossa on ravintoaiheisen luentoni tiivistelmä. Ravintovihkosen saa omakseen ja se maksaa 5 euroa. Siinä on yli 100 luentoaihetta. Vihkosen käyttö helpottaa luennon seuraamista.

Ideana on, että ravintoluentojeni alussa hankitte tuon ravintovihkosen. Selailette tuota vihkoa ja huomaatte, että jokainen luento on numeroitu. Sitten päätätte joko itsenäisesti tai ryhmässä mitkä luennot haluatte kuulla sinä iltana. Aiheita on ravitsemuksen alalta melkoisen laajasti ja yksittäiset luennot ovat viihteellisiä ja asiapitoisia. On tietoa laihdutuksesta, vitamiineista, liikunnasta, sairauksista jne. Yksittäinen luento kestää 5-15 min. Sitten siirryn seuraavaan aiheeseen kunnes "kaikki" minulle toimitetut luentopyynnöt on käsitelty sinä iltana. Harrastan kestävyysurheilua, olen hyvässä kunnossa ja mahdottoman kova puhumaan kun minut päästetään vauhtiin. Jaksan todennäköisesti puhua 2-3 tuntia, pitäisin kipurajana 5 tuntia. Todennäköisesti illan aikana ehdin puhua noin 10 eri aiheesta. Voimme sopia pidämmekö joka luentoaiheen jälkeen esimerkiksi 10 min keskustelun aiheesta.

Kyseessä on siis eräänlainen "ravintokaraoke-ilta", sillä erolla, että illan aikana ei lauleta ja esiintyjänä on paikalle kutsumanne vieraileva luennoitsija. Jonkinlaisen käsityksen mahdollisista luentoaiheista löydätte selailemalla tätä kirjoitusteni sisällysluetteloa.

Nyt ravintokaraokea järjestämään ympäri Suomen niemen!

copyright christer sundqvist, 2006

Blogiarkisto