lauantaina, elokuuta 12, 2006

Hauska laihdutusidea

Välillä laihdutusbisneksen ideoita ei voi muuta kuin ihailla. Taas on pöytäläätikosta revitty esille uusi vallaton rahastusidea: Laihdutuslaastari. Ruotsin Kuluttajavirasto (Konsumentverket) varoittaa huijauksesta.

Bantarplåstret (laihdutuslaastari) on sitä myyvän Lipo-Slim yrityksen mukaan varsin hurja laastari, sillä se "imee rasvaa aivan kuin pölynimuri imee roskia"! Tohtori Charles King lupaa yhden laastarin imutehoksi peräti 44 kg! Laastari asetetaan jalanpohjaan ja niin lähtevät kilot tippumaan 2,5 kiloa viikossa.

Mutta laastari on siis huijausta. Ei ole mitään tohtori Charles Kingiä. Kilot eivät tipu laastarin voimasta. Laastarin jo tilanneita kehotetaan jättämään tuotteet maksamatta. Jääkööt postiin makaamaan kunnes palautuvat takaisin firmalle. Toivottavasti postin hyllyssä ei Lipo-Slimin tuotteiden vieressä ole mitään rasvaa sisältäviä pakkauksia. Sillä ne rasvat ovat nyt vaarassa joutua laastarin saaliiksi! Ne onnettomat, jotka ovat ehtineet tuotteen lunastaa, saavat kehotuksen kirjoittaa reklamaation yritykselle ja vaatimaan rahojaan takaisin.

Lähde: Aftonbladet, 11.8.2006

Blogiarkisto