tiistaina, helmikuuta 21, 2006

Ei nimi blogia pahenna

Lukijakysymys: Miksi tämä blogi on nimeltään veteraaniurheilija? Aika vähän on veteraanien urheilutouhuista asiaa. Sen sijaan tosi paljon hienoa asiaa terveydestä ja ravinnosta! Terveisin Seppo Jyväskylästä.

Vastaus: Aikoinaan kun maalainen houkutteli minut kirjoittamaan blogia olin sitä mieltä, että saattaisin tätä jaksaa kirjoittaa korkeintaan viikon verran ja enimmäkseen veteraaniurheilijoiden asioista. Tämä alkoi siis sellaisena sekavana kokeiluna. Hämmästelen blogikirjoitteluni jatkumista. Tämä on tavattoman sujuva julkaisualusta, paljon vaivattomampi kuin muut kehittämäni ja ylläpitämäni kotisivut.
Käsittelen edelleen blogissani veteraaniurheilua. Kahden äsken ilmestyneen ravintokirjani tiimoilta oli varastossa kuitenkin tavattoman paljon ravintoaiheista tarinaa, joka näyttäisi kiinnostavan muitakin ihan kohtuullisen paljon. Sittemmin kehitin tästä blogistani lähinnä uusien ravinto- ja liikunta-aiheisten tiedejuttujen kehitysalustan. Referoin rennosti löytämiäni juttuja tieteellisistä kausijulkaisuista ja teen kaikenlaisia pieniä yhteenvetoja minua kiinnostavista asioista. Eli, tämä on yhtä itsekäs projekti kuin mikä tahansa muu blogi.
En näe tarvetta nimenvaihdolle. Niin kauan kuin tämä blogi jotenkuten toimii olkoon sen nimenä veteraaniurheilija.

Blogiarkisto