tiistaina, helmikuuta 28, 2006

Yli 10 000 kiireistä lukijaa


Tätä ravinto-, liikunta ja terveysaiheista sivustoani on tähän mennessä käyty lukemassa yli 10 000 kertaa 31.7.2005 lähtien kertoo sivulaskurini. Valtaosa kävijöistä eksyy tänne Google-hakukoneen kautta. Keskimäärin 184 käyntiä päivässä. Eikö ihmisillä ole parempaa tekemistä?
Kova kiire sivuiltani on toki pois. Keskimääräinen vierailuaika on 2 min 51 sek. Se on vahinko, sillä noin lyhyessä ajassa ei ehdi montakaan riviä tuottamaani tekstiä lukea ja ymmärtää.

Blogilistan käyttöarvo on minun kohdallani lähes mitätön. Vain 10 lukijaa päivää kohti. Blogilistan palveluihin kuuluu, että blogit voi tilata. Minun blogiani tilaa 32 kpl lukijaa. Eipä ole hurraamista. Moni on kehunut tuota blogilistaa, joten pysyttelen toistaiseksi sen listoilla ja joillekin on kertynyt aika paljonkin lukijoita. Minulla oli kauan alle 10 lukijaa, mutta nyt tulee uusia lukijoita harva se päivä. Mitään eroa ei ole sillä kirjoitanko paljon taikka vähän tähän blogiini. Aivan kuin kiusaksi 10 000. kävijä tuli Blogilistan kautta ja viipyi peräti 20 min 24 sek. Kiitos!

Suosituin juttuni viime viikkoina näyttäisi olevan "Onko aito luonnontuote aina parempi kuin ravintolisä?". Se on tosi mukava havaita, sillä sen jutun kirjoittamisesta olen saanut paljon hyvää palautetta. Jatkoa seuraa Enkovaaran esitelmän pohjalta tehtyä juttua luontaistuotteista.

Itselläni on viime päivinä ollut niin kova kiire, että en ole ehtinyt juuri mitään kirjoitella tähän blogiin. Valmisteilla on tällä hetkellä varsin kattava selvitys urheilijan lisäravinteista, sillä tätä on kysytty minulta sähköpostissa. Huomenna menen kuuntelemaan kolleega Anna-Liisa Enkovaaraa Helsinkiin, Tieteiden taloon. Hän juttelee luontaistuotteiden tutkimuksista. Siitä tulee siis raportti tähän blogiin. Tapaan siellä tuttuja blogimaailmastakin. Tule sinäkin rohkeasti moikkaamaan. Naaman tunnistat oheisesta kuvasta.

(LL Anna-Liisa Enkovaara: Tutkittua tietoa luontaistuotteista? 18-20, Tieteiden talo Kirkkokatu 6, Helsinki)

Blogiarkisto